Sunday, December 29, 2013

Mano meduolinės patirties kaupimas prasidėjo nuo pirktinio mišinio. Tai buvo prieš kokius 8 ar 9 met


Mano meduolinės patirties kaupimas prasidėjo nuo pirktinio mišinio. Tai buvo prieš kokius 8 ar 9 metus. Iškepusi kelis meduolius pagalvojau, o kodėl gi nepabandyti pačiai sumaišyti prieskonius, juk turėtų būti daug kvapniau su šviežiai maltais how to make an omelet prieskoniais. Kaip pagalvojau, taip ir padariau :) Nuo to laiko išbandžiau daug skirtingų mišinių receptų, bet šitas yra geriausias ir labiausiai patinka. Mišinys yra pasakiškai kvapnus. how to make an omelet Vakar naktį kepiau Torūnės meduolį, tai namai iki šiol kvepia medumi ir prieskoniais. 1 kg miltų reikės: 1 v.š. cinamono 1 a.š. imbiero 1 a.š. kardamono 0,5 a.š. muskato riešuto 0,5 a.š. gvazdikėlių 0,5 a.š. kvapniųjų pipirų 1/4 a.š. juodųjų pipirų žiupsnelis druskos 1 a.š. džiovintų apelsinų žievelių 1 a.š. džiovintų citrinų žievelių Viską sumalti ir išmaišyti. Laikyti how to make an omelet sandariai uždaromame indelyje. Šaltinis: Moje wypieki
Mmm, skamba kvapniai :)) Mano meduolių prieskonių mišinys kuklesnis, tačiau taip pat ilgai ieškotas ir, mano manymu, išieškotas: how to make an omelet dedu cinamono miltelių, malto imbiero, maltų gvazdikėlių ir vanilinio cukraus. Reikės paeksperimentuoti su Tavo rekomenduojamais ingredientais, pvz. citrinų ir apelsinų žievelėmis. Turėtų labai tikti. Klausimėlis: žieveles sumali? Jei taip, kavamale? 2009 m. gruodis 15 d. 20:42   Dautartė rašė... Ieva, mišinys tikrai labai kvapnus. Bandžiau eksperimentuoti su vanile, bet kažkaip netiko ji man, gal ne tinkami mišiniai ar netinkamos proporcijos buvo. Žieveles išdžiovinu (be to balto sluoksnio) ir kavamale sumalu kartu su visais kitais nemaltais how to make an omelet prieskoniais. 2009 m. gruodis 16 d. 12:15   Anonimiškas rašė...
2012 (1) Sausio (1) 2011 (3) Birželio (2) Sausio (1) 2010 (19) Lapkričio (4) Spalio (2) Rugsėjo (1) Rugpjūčio (1) Liepos (1) Balandžio (2) Vasario (2) Sausio (6) 2009 (72) Gruodžio (9) Karštas alus arba vaistai nuo peršalimo Žuvies paštetas Apie nemigą arba Torūnės meduolis pagal Pierre Her... Prieskonių mišinys meduoliams Nemirtingas silkių trio Burokėlių salotos su jogurto-kokosų padažu ir moli... Keptas camembert sūris su spanguolių uogienę Antigripinė brokolių sriuba Facebook, „Valgau skaniai!“ ir medžiaga iš mano di... Lapkričio (7) Spalio (9) Rugsėjo (1) Rugpjūčio (6) Liepos (10) Birželio (6) Gegužės (3) Balandžio (6) Kovo (1) Vasario (3) Sausio (11) 2008 (49) Gruodžio (8) Lapkričio (10) Spalio (8) Rugsėjo how to make an omelet (5) Rugpjūčio (4) Liepos (6) Birželio (4) Gegužės (1) Balandžio (1) Vasario (2) 2007 (9) Spalio (9)
52 skanios savaitės Kepėjai be stabdžių
Apkepas Blynai Brownie Cheesecake Desertai Duona Fast food Finger food Gėrimai Gėrimai suaugusiems Kepiniai Makaronai Omletas Padažai how to make an omelet Paštetai Priedai Prieskoniai Pyragai Saldainiai Salotos Slow food Sriubos Sūrio pyragai Tartas Tortai Troškinys Uogienės Užkandžiai Užpiltinės Vegetariški Šaltsriubė
52 skanios savaitės Aguonos Agurkai Alus Antigripinas Apelsinai Apkepas Aplink virtuvę Apžvalgos Arbata Atsargos Atvirukai iš kelionių Avinžirniai Avokadas Baklažanai Balzaminis actas Bananai Bazilikai Be vargo Blynai Braškės Brokoliai Brownie Bulgarija Bulvės Burokėliai Cheesecake Ciberžolė Cinamonas Citrinos Cukinija how to make an omelet Daržovės Desertai Duona Džiovinti vaisiai Fast food Finger food Graikija how to make an omelet Grybai Gėdos stulpas Gėrimai Gėrimai suaugusiems Imbieras Indija Iranas Ispanija Italija Jautiena Jogurtas Juodgrūdė Jūros gerybės Kaip? Kalakutiena Kaliaropės Kalėdos Kepenėlės Kepiniai Kiauliena how to make an omelet Kiaušiniai Kokosų how to make an omelet pienas Kopūstai Krienai Kulinarijos istorija Kuminas Lašiša how to make an omelet Lenkija Lietuva Lęšiai Makaronai Mano namų kvapas Medus Meksika Moliūgai Morkos Mėlynės Mėsa Nugarinė how to make an omelet Obuoliai Omletas Padažai Paplepėjimai Paprikos Paukštiena Paštetai Pienas Pomidorai Porai Prancūzija Priedai Prieskoniai Pyragai Razinos Riešutai Ruduo Saldainiai Salotos Salotos ir užkandžiai Serbentai Silkė Skanios kelionės Skanios knygos Slow food Sluoksniuota tešla Slyvos Spanguolės Sriubos Su šypsena :) Svogūnai Sūrio pyragai Sūris Tartas Tortai Troškinys Tunas Ukraina Uogienės Užkandžiai Užpiltinės Vaisiai Vakarienė Varškė Vasara Vegetariški Vengrija Virtuvės reikmenys Vištiena Vyšnios Čekija Česnakai Čili Įdomybės Šaltsriubė Šokoladas Šonkauliukai Žiediniai kopūstai Žiema Žirniai Žodynas Žuvis
online counter how to make an omelet
Į viršų   

No comments:

Post a Comment