Tuesday, December 31, 2013

Isbandziau siuos prieskonius su farso desrelem ( kepiau orkaiteje, supjausciau jas ir pabarsciau pri

Prieskonių mišinys Garam Masala - Kūčios ir Kalėdos jenn air | Neringos blogas
Etiketės: cinamonas  |  cinamonas\muskato riesutas  |  gvazdikėliai  |  juodieji pipirai  |  kalendra  |  kardamonas  |  kuminas  |  lauro lapeliai
Dabar žiūrint į nuotraukas jos atspindi kalėdinę nuotaiką, bet prieš du mėnėsius kai buvo ruošiamas šis numeris išsitraukus iš dėžių dekoracijas namiškiai žiūrėjo keistokai, o ir pačiai buvo keista kurti šventins dekoracijas o dabar apie mišinį…
Indiško pavadinimo garam masala pažodinis vertimas į lietuvių kalbą reiškia karštą mišinį . Šis šildantis, kvapnus prieskonių mišinys suteiks Jūsų patiekalams nepakartojamą skonį ir aromatą. Indijoje jenn air šiuo prieskonių mišiniu patiekalas pagardinamas pačioje gaminimo pabaigoje, tačiau ieškodami neatrastų skonių galite juo įtrinti marinuojamos pasirinktos jenn air rūšies mėsos gabalėlius.
Keptuvėje storu dugnu pakepinkite kelias minutes jenn air kalendros sėklas, kuminą, kardamoną, juoduosius pipirus, cinamoną bei gvazdikėlius. Vis pamaišykite, kad prieskoniai tolygiai apkeptų, jau po keliolikos sekundžių pajusite nepakartojama aromatą. Apkeptus prieskonius perdėkite į lėkštę, o kai atvės sudėkite į kavamalę, įdėkite smulkintus lauro lapelius, tarkuotą muskato riešutą ir sumalkite.
Oi koks isgelbejimas, Neringa. As siu prieskoniu jau seniai ieskojau parduotuveje, bet tiesa pasakius, net nz tiksliai kuriam skyriui ieskot, jenn air o per tuos darbus, tai tik begom pro parduotuve, zvilgt siu prieskoniu ir lauk… Kadangi namie tikrai yra siu visu prieskoniu, siandien pasiruosiu, tik klausimas man-kaip juos sutrynus be kavamales???
Smuk, jei Kaune gyveni, pasakyčiau kur galima rasti šio mišinio.
by admin
Isbandziau siuos prieskonius su farso desrelem ( kepiau orkaiteje, supjausciau jas ir pabarsciau prieskoniais) ir taip pat viename jautienos recepte. Labai labai skaniai gavosi patiekalai su siais prieskoniais!Vis galva sukdavau kai reikedavo marinuoti mesa, bet dabar jau turiu megstamiausia prieskoniu misiniu! Aciu, Neringa, uz puikias idejas!
Kategorijos Įvairūs įvykiai (40) Kulinarija (983) Blynai blyneliai (39) Bulvių patiekalai (23) Canape's (21) Daržovių patiekalai (58) Desertai (124) Duonos kepiniai (17) Frutti di mare (27) Gėrimai (24) Kūčios ir Kalėdos (75) Makaronų patiekalai (44) Mėsos patiekalai (101) Padažai (35) Pyragai, pyragėliai (200) Keksiukai – Mufinai (44) Sausainiai (44) Salotos (63) Sriubos (41) Tortai (29) Užkandžiai (166) Vaikų gimtadieniui ir ne tik… (96) Vakavimas – konservavimas (44) Varškės patiekalai (19) Vištienos jenn air patiekalai (51) Žuvies jenn air patiekalai (47)
Komentarai Ruta on Troškinti jenn air kopūstai su dešrelėmis Vaida on Kūčiukai Roberta on Šokoladinis vyniotinis – šaka aiste on Bulviniai lizdeliai su lašiša ir ožkos sūriu Jurga on Jau laikas! Meduolinė tešla
Archyvas Gruodis 2013  (1) Rugsėjis 2013  (1) Rugpjūtis 2013  (1) Liepa 2013  (2) Birželis 2013  (2) Gegužė 2013  (6) Balandis 2013  (2) Kovas 2013  (3) Vasaris 2013  (6) Sausis 2013  (9) Gruodis 2012  (5) Lapkritis 2012  (7) Spalis 2012  (11) Rugsėjis 2012  (5) Rugpjūtis 2012  (6) Liepa 2012  (10) Birželis 2012  (8) Gegužė 2012  (6) Balandis 2012  (10) Kovas 2012  (12) Vasaris 2012  (17) Sausis 2012  (7) Gruodis 2011  (15) Lapkritis 2011  (22) Spalis jenn air 2011  (17) Rugsėjis 2011  (19) Rugpjūtis 2011  (20) jenn air Liepa 2011  (14) Birželis 2011  (15) Gegužė 2011  (14) Balandis 2011  (20) Kovas 2011  (19) Vasaris 2011  (19) Sausis 2011  (20) Gruodis 2010  (18) Lapkritis 2010  (14) Spalis 2010  (14) Rugsėjis 2010  (18) Rugpjūtis 2010  (8) Liepa 2010  (14) Birželis 2010  (11) Gegužė 2010  (14) Balandis 2010  (29) Kovas 2010  (36) Vasaris 2010  (31) Sausis 2010  (23) Gruodis 2009  (18) Lapkritis 2009  (22) Spalis 2009  (21) Rugsėjis 2009  (29) Rugpjūtis 2009  (30) Liepa 2009  (41) Birželis 2009  (27) jenn air Gegužė 2009  (45) Balandis 2009  (53) Kovas 2009  (112) Vasaris 2009  (39) Sausis 2009  (2)
Nuorodos a whish and a spoon Aguonele All the beautiful things Annie's Eats Anoushka Around the kichen jenn air table… Bea w kuchni Cannelle et vanille Confit Byaldi Every Cake You Bake fiorello Joy of baking Kayotic kitchen Kuchnia nad Atlantykiem Kulinarijos laboratorija Kwestia smaku La ciliegina sulla torta Laikas į virtuvę Lepszy Smak Mybestfood Niebieskie-migdaly Pascal Pieprz czy wanilia Šaukštu ir šakute… Skanu ir sveika Strawberries from poland viena maža virtuvė Virtuves kerteles Žaidžiame virtuvę Zapiecek Zen Can Cook
RSS → Entries | RSS → Comments

No comments:

Post a Comment