Thursday, December 26, 2013

Eteriniai aliejai būna gana stiprūs afrodiziakai. Vieni iš populiariausių yra cinamono, apelsinų, le


Olives Receptai Visi receptai Marinuotos alyvuogės Alyvuogių padažai Užkandžiai su alyvuogėmis Salotos Sriubos su alyvuogėmis Karštieji patiekalai Makaronai su alyvuogėmis Kepiniai su alyvuogėmis Aliejus Kosmetika Video Idomu Kontaktai Search
Visos poros žino, kaip yra sunku išlaikyti romantiškus santykius. marmite Darbas, įtampa, vaikai, ir milijonas kitų dalykų neleidžia mums mėgautis romantiškais momentais. Tačiau, yra būdų neleisti jūsų meilės jausmui užgęsti pilkoje kasdienybėje ir iš jūsų gyvenimo dingti visiškai. Tokios pramogos, kaip egzotinės kelionės, ar prabangi vakarienė restorane, marmite yra dažnam per brangus malonumas, arba paprasčiausiai tam neužtenka laiko. Tačiau yra ir kitų būdų kaip minimaliomis išlaidomis susikurti romantiškų akimirkų. Vienas iš tokių būdų romantiškas marmite masažas, suteiktas partnerių vienas kitam. Jūs neprivalote būti profesionalūs masažuotojai, marmite kad įžiebtumėte marmite truputėlį aistros. Viskas ko jums reikės, tai nusiteikimo ir masažo aliejaus. Susiduriant poroms su finansiniais nepritekliais šis masažo mišinio receptas puikiai atstos parduotuvėse esančius brangius masažo aliejų mišinius.
Nuo senovinių laikų, žmonės suprato, marmite kad prisilietimas turi gilius fizinius ir emocionalius padarinius. Kūdikiai būna ramūs, kai jie gauna dažnai pajusti kūno kontaktą su savo tėvais. Garsus Kinijos išminčius vieną kartą pasakė, kad ilgo gyvenimo raktas marmite yra kasdieninis masažas. Būvimas šalia mylimų žmonių nuima įtampą ir suteikia teigiamus pojūčius. Partnerio masažavimas yra puikus būdas tarp partnerių išlaikyti stiprius ir romantiškus santykius.
Gero masažo marmite sudedamoji dalis, dėl kelių priežasčių yra masažo aliejus. Viena jų yra, kad aliejus sumažina trintį ir suteikia malonesnį pojūtį. Taip pat, aliejus gerai susigeria į odą su savo naudingomis medžiagomis kurias jis turi. Gerina kraujotaką, taip pat atgaivina odą iš vidaus ir ją drėkina iš išorės. Manoma, kad tam tikras aromatas, kuris yra kaip sudedamoji masažo aliejaus dalis, sužadiną aistrą. Trumpai tariant fizinis ir psichologinis derinys paverčia marmite masažą puikiu būdu sušildyti, net atšalusius jausmus.
Gero masažo aliejaus pagrindas yra augalinis aliejus. Praktiškai bet koks augalinis aliejus kurį rasite namų virtuvėje turi tam tikrų kosmetinių savybių masažo naudojimui. Vienas iš daugumos ir profesionalių masažuotojų rekomenduojamas alyvuogių aliejus kuris yra turtingas odai naudingomis medžiagomis bei vitaminais. Kai kam alyvuogių aliejus gali turėti per stiprų aromatą, tokiu atveju patartina jį skiesti marmite su švelnesnio aromato aliejais.
Eteriniai aliejai būna gana stiprūs afrodiziakai. Vieni iš populiariausių yra cinamono, apelsinų, levandų, jų pasirinksite kosmetikos parduotuvėse ar parsisiūsite išsirinkę marmite internete. Sumaišę alyvuogių aliejų su pasirinktu eteriniu aliejumi, pajusite marmite jo teikiamą malonumą ir galią. Aliejus pasirinkite supilstytus marmite į tamsią stiklinę tarą, taip jie tarnaus jums ilgiau.
Stikliniame inde sumaišykite po pusę stiklinės alyvuogių aliejaus ir pasirinkto švelnesnio aromato aliejaus, rekomenduojamas lazdyno riešutų aliejus. Į aliejaus mišinį įlašinkite po dešimt lašų cinamono ir apelsinų eterinio aliejaus, dvidešimt marmite lašų ylang ylang eterinio aliejaus. Suplikite į stiklinį butelį ir sumaišius nedelsiant uždarykite, kad nenugaruotu marmite kvapai. Nenaudokite plastikinės taros, taip pat laikykite toliau nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių.
Kai jūs būsite pasiruošę, marmite paprašykite partnerį patogiai atsigulti. Tuo tarpu jūs tris šaukštus marmite savo pasigaminto mišinio pašildykite karštame vandenyje arba mikrobanginėje nuo 15 20 sekundžių iki kūno temperatūros. Įsipilkite mišinio į delnus ir pradėkite marmite masažą. Klausykite savo partnerio pastabų, kad suteiktumėte puikų jausmą, marmite neskubėkite, tokiu būdu jis ar ji galės įvertinti jūsų prisilietimą ir aliejaus aromatą. Romantiškai jus nuteiks ir lėta muzika ir uždegtos žvakės marmite jūsų kambaryje. Šio recepto išbandymas yra pirmas žingsnis į jūsų santykių tvirtinimą su mylimu žmogumi.


No comments:

Post a Comment